Betalingsmuligheder

Alt betaling sker sikkert og krypteret gennem betalingsvinduet.

Vi tilbyder brug af  Kreditkort - MobilePay

 

I Danmark stilles der meget høje krav til de virksomheder, der er godkendt til nethandel. Og det er godt, for det sikrer, at dine kunder kan være trygge, når de handler i din webshop.

Shopify er selvfølgelig certificeret efter PCI-standarden, der kræver, at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. Det kan du læse mere om nedenfor.


Vi garanterer løbende videreudvikling af vores betalingsløsninger, og vi benytter naturligvis de nyeste webteknologier. Alle vores systemer er overvågede døgnet rundt, og vi har et eksternt backupsystem, der sikrer, at vi ikke mister vigtige informationer. Al kommunikation, der handler om penge og kortdata, er naturligvis krypteret.

Ligesom vi overvåger, at ingen udefra kan bryde ind i kommunikationen mellem dig og din kunde, når det drejer sig om betalinger, bliver vi også selv overvåget. Det sikrer virksomheden FortConsult, som er godkendt til at certificere virksomheder, der sælger betalingsløsninger.

FortConsult skanner jævnligt vores system for at prøve at finde sikkerhedsbrister, og én gang årligt sætter de alt ind for at hacke vores system. Det tætte samarbejde med FortConsult sikrer, at sikkerheden altid er i top.

Hvad er PCI-standarden?

Payment Card Industry Data Security Standard - i daglig tale kaldet PCI-standarden - blev til i 2005 på initiativ af Visa og MasterCard. Målet var at hæve sikkerhedsniveauet for kortbetalinger på nettet og skabe fælles sikkerhedskrav for hele betalingskortindustrien.

PCI-standarden definerer en lang række krav til, hvordan vi og andre, der udbyder betalingsløsninger, håndterer, opbevarer og transmitterer kundernes kortdata.

Både ePay og andre danske virksomheder, der håndterer kortdata, er underlagt PCI-standarden, og da langt størstedelen af danskernes Dankort i dag er kombineret med Visa, gælder sikkerhedsstandarden også for Dankort.